sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Kuusiveen Robin synttärit

Robin on nyt niin IN juttu neiti kuusiveen mielestä, että tällä kertaa äiti ei saanut väkertää kakunkoristeita, vaan joutui suosiolla klikkailemaan valmiin kakkukuvan netistä. 
Ehkä hyvä niin, koska luulen etten olisi saanut tunnistettavaa Robinia aikaiseksi ja olisin vähintään saanut makeat naurut osakseni :) 
Tarjolla oli myös rullavoikkaria, jota kokeilin nyt ensimmäistä kertaa ja oli niin hyvänmakuinen ja näppärä valmistaa että teen toistekkin. Luotto kinkkupiirakkaa, josta on aina kaikki vieraat pitäneet ja se oli myös sankarin toiveena tarjoiluissa. Lisäksi Domino-tikkarit, Voitaikina kolmiot luumu-rahka täytteellä sekä minivaahtokarkkeja ja sipsejä. Tarjottavaa oli sopivasti pienelle vieras määrälle.


 Kuva on juuri aseteltu kakun päälle, joten ei ole kuvatessa vielä ehtinyt pehmentyä pintaa myöten.























 







2 kommenttia:

  1. Herkulliselta näyttää kaikki ja on sulla siinä ollut tekemistäkin. Oot kyllä supermamma ♥ Mie oon yrittänyt mietiskellä mitä sitä keksisi tällä kertaa esikoisen synttäritarjottavaksi. Suklaakakku täytyy kuulemma taas tehdä, mutta suolaisten leivonnaisten keksiminen on minusta aina hankalampaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, tekemistähän näissä aina on, mutta mukavaa sellaista :) Tarjoiluiden suunnittelu on myös kivaa puuhaa, vaikka tosiaan sitä aina miettii päänsä puhki mitä tällä kertaa tekisi. Suolaiset piirakat minusta toimii aina ja suosittelen kokeilemaan rullavoileipäkakkua. Googlettamalla löytyy vinkkejä :)

    VastaaPoista